Inspirerende ondernemers met een duurzame groeimindset.

Ontdek ondernemend Oostende met Mister Spaghetti.

March 12, 2022 Bruno Bakeroot Season 4 Episode 4
Inspirerende ondernemers met een duurzame groeimindset.
Ontdek ondernemend Oostende met Mister Spaghetti.
Show Notes

Mister Spaghetti startte temidden het covid gewoel met hun zaak in Oostende, de horeca sector zat op dat moment in zak en as.  Ontdek hun uniek verhaal dat bestaat uit geuren & kleuren.
Genialiteit zit vaak in de eenvoud. Het idee van Samuel Van Opdenbosch, geboren en getogen in Blankenberge, ontstond een paar jaar geleden in het vliegtuig toen hij terugkeerde uit de VS. “Mijn vader had al vaker geopperd dat restaurants met één gerecht het goed doen, maar ik stond daar nooit echt bij stil. In het vliegtuig nam ik een A4’tje en tekende ik het concept voor Mister Spaghetti uit. Drie maand later, eind 2014, was het realiteit.” Samen met zijn vriendin, Veerle Jacobs, zette hij de stap naar uitbreiding. Bij Mister Spaghetti is iedereen een belangrijke schakel in het netwerk. Er wordt niet gesproken over personeel maar over medewerkers. En elke klant wordt goed onthaald door hen. Dit is de basisregel. Verder is de totaalbeleving ook erg belangrijk. Het interieur van Mister Spaghetti is industrieel maar steeds met de nadruk op een warme, gezellige uitstraling en sfeer. Met de gedimde lichten, jazzy-house muziek en kaarsjes op tafel brengen we mensen in een gemoedelijke sfeer om spaghetti te eten.

Heb je nog vragen over ondernemen of wil je zelf een zaak in Oostende starten? Dan kan je ook altijd bij het Economisch Huis Oostende terecht.
Veel luisterplezier.